Grote avonturen beginnen klein. En als je niet meer zo klein bent, mag dat gevierd worden!

Kon je dit jaar geen lentefeest vieren? Niet getreurd. Omdat dit jaar een moeilijk feestjaar is, komen we op een andere manier samen. Op zondag 9 mei en zondag 16 mei kijken we samen naar een Disneyfilm over groot worden. Want zoals Walt Disney het zei: If you can dream it, you can do it. Ben je al een beetje ouder? Hou je zeker niet om ook deel te nemen.

Brave (2014)

Brave vertelt het verhaal van de Schotse prinses Merida, dochter van koning Fergus en koningin Elinor. Geheel volgens traditie probeert Elinor haar dochter ladylike op te voeden en klaar te stomen voor het huwelijk. Vastberaden zet Merida alles op alles om haar moeder en haar lot te veranderen.
Wanneer je je inschrijft via het bovenstaande formulier ontvang je later van ons de Vimeolink. Je krijgt tijd om tussen 9u30 en 11u30 te kijken. Vooraf en nadien is dit niet meer mogelijk.

Filosofisch gesprek

We nodigen je aansluitend uit voor de nabespreking via Zoom. Met een groepje van 20 deelnemers gaan we een filosofisch gesprek aan met boeiende vragen over opgroeien. Jong of oud? Iedereen is welkom. Wanneer je onderstaand de optie aanduidt, ontvang je van ons een zoomlink en treffen we elkaar om 11u30.
Deze activiteit wordt aangeboden door het huisvandeMens en het Humanistisch Verbond. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur gerust een mailtje naar jana.peeters@demens.nu

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer