We willen JOU er graag bij op ons virtueel feest!

In september 2005 was het zover: in het Lantaarnpad te Herentals opende het Centrum voor Morele Dienstverlening haar deuren. Eenieder kon hier terecht om gebruik te maken van de brede vrijzinnige dienstverlening. Ondertussen zijn we 15 bloeiende werkingsjaren later, werd het team uitgebreid met meerdere consulenten en geëngageerde vrijwilligers, veranderde de naam naar 'huisvandeMens' én kreeg het pand een knappe opfrisbeurt. Reden te meer om dit te vieren!

Een feestelijk opendeurweekend, waarbij we jullie allen graag met open armen ontvangen, houden we nog even achterwege. Maar we hebben een minstens even plezierig en coronaproof alternatief uitgewerkt: een online viering op zaterdag 26 september om 17u. Installeer jezelf waar je maar wilt, klik op de livestream en volg mee hoe we samen met jou het huisvandeMens in de bloemetjes zetten.
De link van de livestream krijg je tijdig toegestuurd.

Klik hier om je in te schrijven!

Ohja, we hebben ook aan de aperitief gedacht. Schrijf je daarom snel in via bovenstaande knop en dit uiterlijk op 21 september. De eerste 250 inschrijvingen krijgen een verrassingspakket gratis thuis geleverd!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer