deMens.nu

deMens.nu vertegenwoordigt Nederlandstalige vrijzinnig humanistische verenigingen in Vlaanderen en Brussel. Het is een koepelvereniging van vrijzinnig humanistische verenigingen, huizenvandeMens en ontmoetingscentra. Samen met het Centre d’Action Laïque (CAL) vertegenwoordigt deMens.nu de vrijzinnige humanistische gemeenschap in België. deMens.nu is lid van de Humanists International en van de European Humanist Federation (EHF).

Meer info over deMens.nu

huisvandeMens

Mensen hebben mensen nodig. En mensen willen verbonden zijn met elkaar. Daarom vind je overal in Vlaanderen en Brussel een huisvandeMens in je buurt, waar professionele consulenten je graag helpen. De huizenvandeMens zijn open elke weekdag van 9u tot 16u30 en op afspraak.

Meer info over de huizenvandeMens

Humanistisch Verbond

Het Humanistisch Verbond is een sociaal-culturele organisatie met meer dan 150 afdelingen actief in heel Vlaanderen en Brussel. Zeorganiseren op jaarbasis honderden activiteiten die mensen verbinden, kritisch laten reflecteren over mens en maatschappij en uitnodigen tot maatschappelijke actie.

Naar de website

Hujo

Hujo is een jeugdvereniging voor vrijdenkers: jongeren met een kritische en open geest. Ze dagen jongeren en kinderen uit om vrijuit te spelen en nieuwsgierig naar de wereld te kijken, met respect voor mens en natuur.

Naar de website

Lidverenigingen

Als vrijzinnig humanistische koepelorganisatie telt deMens.nu 35 lidverenigingen, allen met een specifieke werking. Het gaat om vrijzinnig humanistische organisaties die actief zijn in de jongerenwerking, de volwassenenvorming, het sociaal-cultureel werk, het maatschappelijk veld, de onderwijssector …

Meer info over de verschillende lidverenigingen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer